Online test for Bin Sachivalay, Police Constable, Talati and various Class 3 examinations

By | 23 Apr, 2021

Join Our WhatsApp Group


Sponsored Ads

Class 3 ONLINE TEST :

The Government of Gujarat has recently announced that full recruitment will be completed. I hope that all recruitment will be completed as soon as possible.Today we have put a very useful online for the upcoming Gujarat Police Constable exam which has full syllabus based optional questions.All friends are requested to take the test online so that you can test your knowledge and increase the effort. Very useful online test for all competitive exams issued by Gujarat Government.

Online test for Bin Sachivalay, Police Constable, Talati and various Class 3 examinations

Today Current Affairs One linear ⬇️

  1. Who canceled $ 244 million for the Bisri Dam project in Lebanon?
    Ans. world Bank
  2. Which will be the first majority Muslim country to open an embassy in Jerusalem?
    Ans. Kosovo
  3. Who has chosen Kenichi Ayukawa as its new president?
    Ans. Society of Indian Automobile Manufacturers
  4. What was the position of Andhra Pradesh in the State Business Reform Action Plan 2019 BARP rankings?
    Ans. 1 (First)
  5. Who gave the National Teacher Award to 47 teachers across the country?
    Ans. Ramnath Kovind
  6. Who presided over a webinar on the first International Day of Clean Air for Blue Sky?
    Ans. Prakash Javedkar
  7. Who addressed the inaugural session of the Conference of Governors on National Education Policy?
    Ans. Ramnath Kovind, Narendra Modi
  8. Swami Kesavanandan Bharti passed away, whose chief was he?
    Ans. Adnetor Matha
  9. How many new special trains will be operational from 12 September 2020?
    Ans. 80
  10. Johnny Bakshi died in which field does he belong?
    Ans. Film Produce

બિન સચિવાલય, પોલીસ કોન્સ્ટેબલ, તલાટી અને વિવિધ ક્લાસ 3 ની પરીક્ષા માટે ખાસ મહત્વ ના પ્રશ્નો ની ઓનલાઇન ટેસ્ટ  માટે અમારા ગ્રુપ માં જોડાવો : 

Whatsapp Group: Click Here

Telegram Channel: Click Here

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *